Friday, September 9, 2011

Zlatne poluge i Crnogorska matematika

*

Kakva je budućnost kriminala u Srbiji? U zlatnim polugama. Zlato oduzeto od mafijaša Vlada će pretopiti u poluge.

*

Devojka je na televiziji Pink odgovorila na pitanje koliko je 8 x 4. Za nju je 24. I to je tačan odgovor bio za mnoge. Oni koji su mislili da je neki drugi broj rešenje, lutali su po drugim kanalima.

*

11. septembra moj otac će slaviti svoj rođendan. Vrlo hrabro sa njegov strane. Nije ni od ministra Dačića tražio obezbeđenje.

*

Makedonija je proslavila 2 decenije nezavisnosti, ali još je na vratima Evropske Unije. Još jedan dokaz da je lakše izaći iz svoje kuće nego ući u tuđu.

*

U Crnoj Gori su konačno odlučili. Umesto crnogorski/srpski ipak crnogorski-srpski. Ovo mi više liči na matematiku nego na jezik. Neku višu matematiku.

*

Devojke-stjuardese koje će biti izabrane za rad na Avalskom tornju moraju da imaju dugačke, dugačke noge i glava da ima bude u oblacima. Kada ih budu pitali gde rade, rećiće da nisu stjuardese u JAT-u, nego u SAT-u (Srpskom Avalskom tornju).

*

Taman ste se sprijateljili sa nekim u poliklinici, dok ste čekali da vas doktor primi na pregled, kad saznajete da je taj umro. Molimo one koji su zdravi da počnu da dolaze na preglede kod doktora, jer sa bolesnima ne možete da sklapate trajnija poznanstva.


SVET SE SVAKOGA DANA MENJA, TO VIDIMO I KADA STANEMO ISPRED OGLEDALA.

No comments: