Sunday, September 25, 2011

Tadić će da pokaže da misli drugačije ako pusti brkove i bradu

*

Čedomir Jovanović je izjavio da je Tadić propustio priliku da promoviše novu politiku. Boris Tadić jedino može da se popravi ako pusti brkove i bradu.

*

Ako pozajmljujete od zelenaša možete da ostanete bez kuće. Bolje da pozajmljujete od banaka, jer ćete ostati samo bez gaća.

*

Kada da se uključite i obeležite Svetski dan kontracepcije bez upotrebe pilula i kondoma? Jedite beli luk u što većim količinama. Em ćete biti zdravi, em niko neće moći da vam priđe ni blizu.

*

Uskoro će na Zemlji biti preko 7 milijardi ljudi. Iako Srbija svake godine radi na tome da nas na Zemlji ima sve manje, ceo svet se ponovo okrenuo protiv nas.

*

Parada ponosa će ove, 2011. godine ići istim putem kao i prošle godine. Obezbeđivaće je preko 5000 pripadnika policije. Ponosni smo na našu policiju jer će nas unutra da štiti od nas spolja i od ostalih nas koji smo ostali kod kuće.

*

Univerzitet u Beogradu potražuje veliku imovinu od Srbije. Ali, još veću imovinu potražuje od zemalja u koje su otišli svršeni studenti. Kada bi nam platili za stručnjake koje smo izvezli, Univerzitet u Beogradu bi bio najbogatija ustanova u Srbiji.

SVAKOGA DANA JE DAN ZA KNJIGU.

No comments: