Thursday, August 28, 2014

Ima para ali nema dece. Kada bude dece biće još više para.

Nije stvar u parama. Nemamo para. Deca se ne rađaju Zato što se deca plaše Kako da vaspitavaju decu.

Kokain je iz Koka-kole izbačen 1929. godine. Ali, vi se ponašate kao da nije.

Koka-kola se ne prodaje na Kubi i u Severnoj Koreji. Znam praviš planove kako da prošvercuješ Koka-kolu. U flaši rakije? Možda.

Rodio se kao Alkibijad Nuša. Kada je postao punoletan posrbio se u Branislav Nušić. Upoznao nas pa zavoleo. Da se upoznamo pa da se zavolimo.

Direktor osnovne škole ne da fotelju. Iznesite direktora iz škole sa foteljom. Posadite na raskrsnicu. Da reguliše saobraćaj.

Nušić je "Narodnog poslanika" napisao sa 19 g. Igrana je tek posle deset godina. Lakše se ulazilo kao poslanik u Skupštinu nego u pozorište.

Nušić 150 godina od rođenja. Zbog pesme "Dva raba" bio na robiji. Kralj Milan ga pravo sa robije uveo u diplomatiju. Tek kada se prekalio.

Većina dužnika nije ni videla izvršitelje. Zamislili su ih najstrašnije I izmirili dugovanja. Tajna ostaje koliko su izvršitelji strašni.

Podneo direktor Poreske ostavku. I novi podneo ostavku. I najnoviji podneo. I najnajnoviji podneo. Poreski sistem će da poludi od ostavki.

U Veneciji festival. Ratni film kao posle rata. Birdman ga otvara. Ptičar. Nije tviteraš. Leti za Zlatnim lavom. Zlatna ptica.

Meri Popins je danas proslavila 50. rođendan Verovali smo joj jer je letela Današnjoj omladini je potrebna nova Koja ima profil na Tviteru

Malo su kraći. Ali su deblji. Da li je mlad? Mlađi od nas. Razgovor sa prodavcem mladog kukuruza u klipu. Prodavac koji je uvek u pravu.

Ne treba nam pomoć baš iz Nemačke. Bolje je da nam pomogne neki psihijatar koji govori srpski a manje je važno odakle je.

Ne znam da li su elektronske cigare opasne za pušače, ali po broju radnji koje su otvorene, sigurno su opasne za duvansku industriju.

28. avgusta, treću godinu zaredom, će biti organizovan Dan čitanja stripova u javnosti! Donesi doktorat. Da ga čitamo kao strip. Stojeći. Neki doktorati su stpipovi, ali bez slika.

Pronađena je svetiljka koja radi na toplotu tela. Od danas draga neću te samo grejati. Osvetljavaću te. I put ti osvetljavati.

U centru Beograda mogu da se nađu prazni stanovi i poslovni prostori. Naravno. Kada su se svi preselili u Beograd na H20.

Među krokodilima nema zubara, jer krokodilima neprekidno rastu novi zubi i zamenjuju stare. Zato moj zubar samo nosi Lakostu. Otkrio mi je.

Kada država ne pravi spomenike svojim najboljim građanima, onda mladi najbolje slikaju na muralima.

Polivanje vodom samo je proba. Ako prođe, moćiće da nas polivaju i gov... Naravno, u humanitarne svrhe.

Lepo sivo nebo, Za ljude u boji.

Elektronske cigare su opasne za maloletnike. Treba ih plašiti da nikad neće da porastu ako budu pušili.





 

No comments: