Saturday, January 14, 2012

Koji kičmenjak je najmanji na svetu, a koji beskičmenjak najveći u Srbiji? - Kompjuter biblioteka

Kičmenjaci svetski i naši beskičmenjaci


Najmanji kičmenjak na svetu je žaba duga 7,7 milimetara. A, najveći primeri beskičmenjaka, će se uskoro naći na izbornim listama partija.


Orgazam je tu, ali ja nisamŽene simuliraju orgazam da bi zadržale partnera. Pošto će uskoro izbori, možda će se osnovati i partija "Žene koje simuliraju orgazam". Bila bi najbrojnija. Samo se plašim da sa njima niko ne bi smeo u kaoliciju, sem PUPS-a.


Nije važno da li posno ili mrsno, važno je da se sve ne pojede


U svetu se revolucije događaju po srpskom receptu. Da li se po našem receptu prave mrsna ili posna jela? Nije bitno, važno je da deca revolucije ne pojedu sve i da nešto ostave i za sutra.


Nema naših na luksuznim putovanjima


Potonuo luksuzni italijanski kruzer sa 4.000 ljudi, najmanje troje mrtvih. Javljeno je da na brodu nema Srba. Kada nam standard poraste u 2012. godini, onda će naši zemljaci kao putnici, biti u svim svetskim vestima. Ovako, samo se pojavljujemo u nesrećama koje se dogode u Srbiji.


Madona ne kuva
Čuvena pevačica Madona je izjavila da ništa u životu nije skuvala. Većina muškaraca bi volela da se ožene nekom koja liči na Madonu, makar po kuvanju. Mada bi i većina žena volela da budu kao Madona, makar po pitanju kuvanja.


LINK.

Koji kičmenjak je najmanji na svetu, a koji beskičmenjak najveći u Srbiji? - Kompjuter biblioteka

No comments: