Saturday, December 24, 2011

Novi JAt, Nova godina, sve novo, samo smo mi stari

NOVI JAT ili NOJ


Novi JAT poleće 2013. godine, pa mu treba dati i novo ime, makar privremeno. Mogao bi da se zove NO(vi) J(at), odnosno NOJ. Ptice i avioni imaju neke sličnosti. A to što noj ne leti se poklapa sa tim da novi JAT još nema nijedan avion.


Biće novih aviona


Za proslavu 100 godina vazduhoplovstva naredne 2012. godine će se nabaviti novi avion. Za proslavu 200 godina drugi novi avion. Tako da ćemo na kraju ovog milenijuma imati mnogo, mnogo novih aviona......


Ima li života van Kube?


Napravljen je još jedan korak napred u svetu. Ukinuta zabrana putovanja za Kubance. Znajući koliko zarađuje prosečan Kubanac, moći će da naprave korak, do dva, preko granice, a onda da se vrate na Kubu.


Valja i Velja su možda braća


Velja Ilić je izjavio za dodelu stanova...: „Mnogi su sumnjali u ovaj projekat, ali je sve završeno kako valja.” I to je neistina, ali samo zbog slovne greške, jer umesto valja trebalo je da piše: "... ali je sve završeno kako Velja... kaže."


Balvani kao platežno sredstvo


Srbi sa Kosova će plaćati 100 evra za osiguranje ukoliko hoće da pređu granicu. Ako metar drva od balvana košta 50 evra, pitamo se da li osiguranje može da se plati i u naturi!


Poster za one koji su veći katolici od Pape
Dvoglavi orao je morao da odleti sa zastave zbog Srba koji su veći od svih Srba.

Uputstvo za upotrebu: Ako ste najveći Srbin, obacite svoju sliku ispod krune.

No comments: