Sunday, October 2, 2011

Zaduživanje i vraćanje dugova su dva sasvim različita posla

EKONOMIJA

Cvetković nas je zadužio 5,7 milijardi evra. Zaduživao se kao da će neko drugi da vraća dug, pa ga zato treba ponovo izabrati na isto mesto i u sledećem mandatu.

PARLAMENT

Parlament od sutra u redovnom jesenjem zasedanju. Napolju je lišće počelo da žuti, ali poslanici naivni i zeleni kao da je tek proleće.

PSIHOLOJA

Sredina utiče na naše psihičko zdravlje. Eto, uvek kada plovim na svojoj jahti ja se psihički loše osećam jer brinem što naš čovek nema ni za čamac, reče srpski tajkun.

INOSTRANSTVO

Najviše koristi od podizanja granice za uvoz robe bez carine na 70 evra, imaće građani koji žive u pograničnim predelima. Naši ljudi su srećni jer čak tri do četiri puta mogu da pređu granicu od prosečne plate. Mogu čak i da se vrate u zemlju.

GRADONAČELNIK

Gradonačelnik jagodine Dragan Marković Palma kada mu uzmanjka u lokalnoj kasi, zatraži od premijera Cvetkovića. Ako ne bude mogao da vrati dug u parama moći će u majmunima, žirafama...

EKONOMIJA

Šećer je sladak ili gorak. Zavisi od ugla gledanja. Za Kostićevu MK grupu šećer je sladak jer kupuje grčke šećerane. Za Grke je gorak, jer šećerane prodaju.

PRONAĐITE KNJIGE KOJE ĆE DA VAM PODIGNU ADRENALIN.

No comments: