Sunday, October 30, 2011

Šta će nam dva mosta na istom mestu?

MOSTOVI SPAJAJU LJUDE KOJI NE RASIPAJU PARE

Sadašnja Vlada je potrošila para da se naprave još jedan most kod Beške i Gazela. To je normalno, jer bi bilo nenormalno da se na istom mestu naprave još jedan most kod Beške i Gazela.


SVI SMO SVESNI DA SMO NESVESNI SITUACIJE U KOJOJ SMO

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je večeras da je svestan da su građani nezadovoljni životnim standardom. Broj onih koji nisu zadovoljni nije dovoljan, jer predsednik još nijednom posle izjave nije pao u nesvest.


SEDMICA SE SMEŠI SREĆNICIMA

DS i Boris Tadić traže adut za predstojeće izbore. Mogli bi da na Novom Beogradu uplate Loto na kiosku koji je bio srećan za trojicu dobitnika. Ako ne prođu dobro na izborima, makar imaju šansu da dobiju sedmicu.


TERORIZAM

U kući napadača iz Sarajeva nađeni uniforma i knjige o ekstremnom islamu. Pazite šta čitate! Neke knjige mogu da vam dovedu i specijalce na kućni prag.

PRINC

Princ Čarls je u rodu sa grofom Drakulom. Nije problem što je princ u vezi nego su i naši političari, a nisu postali prinčevi.

ZIMSKO VREME I ZIMSKI LJUDI

Nedelja, 30. oktobra je jedini dan u godini koji traje 25 sati. Ako ste poklonjen sat prespavali, za vas to i nije važno. To je važno samo za one kojima je malo 24 sata dnevno.

No comments: