Friday, March 9, 2012

Koliko košta istina, a koliko neistina, pitanje je sad? - Kompjuter biblioteka

Koliko je to para?

Presuda: Ilić zbog neistina mora da plati Đilasu 500.000 dinara. Kada neistina ovoliko košta, koliko košta istina?

Sajam zapošljavanja


Koliko ima posla toliko traje i Sajam zapošljavanja, od 12. i 13. marta. Kada bude bolje, Sajam zapošljavanje će se produžiti i na 14.

Proleće i fotografije

Šaljete "Blicu" prve fotografije proleća! Žao nam je što pored fotografija prirode koja se budi, ne možemo da šaljemo fotografije dinara koji je ozeleneo i jak je kao dolar, privrede kojoj cvetaju ruže, građana koje je obesjalo sunce boljih dana.

Položaj žene u svetu

Sablasno mršava Andželina Žoli najbolje prikazuje kakav je položaj žena u svetu. Kako li je tek drugim ženama, kada ovako izgleda žena koja živi u medu i mleku?

Slika koja nas je inspirisala


Videli smo jednu devojčicu kako je nacrtala svoju najveću ljubav, na pločniku. Molimo ljude iz Gradske čistoće da ovaj deo pločnika preskoče. Grad je prljav, ali ne od snova.

Da li znate gde je Rekovac?

Ljudi iz dalekog Japana znaju gde je Rekovac i Vladičin Han. Čak znaju i gde su škole. E, kad bih ja bio Japanac i imao para, reče čovek koji uvek nađe opravdanje za sebe da nešto ne uradi. Dovoljno je za početak uzeti kartu Srbije i saznati gde su Rekovac i Vladičin Han. A, onda će se već nešto naći.



Koliko košta istina, a koliko neistina, pitanje je sad? - Kompjuter biblioteka

No comments: