Friday, February 17, 2012

Da su dali pare Istraživačkoj stranici u Petnici sebi su mogli da dodele orden - Kompjuter biblioteka

Vreme je za ordenje

Da su dali pare Istraživačkoj stanici u Petnici, čelnici vlasti su orden mogli sebi da dodele.To, što je orden dobio i Novak Đoković, ne znači da on umesto države treba da da pare Istraživačkoj stanici.


Hakeri obaraju sajtove

Interesantno je da je vest o obaranju sajta Centra za evroatlanske studije od strane kosovskih hakera objavljeno u oblasti politika. Možda bi bolje efekte preizveo da je objavljen u oblasti Informacionih tehnologija, kriminala,sporta ili kulture.


Da li govorite italijanski?

Još četiri italijanske kompanije zainteresovane za Srbiju. Ako nemate posla upišite kurs italijanskog. Ako ne razumete srpske poslodavce, možda ćete razumeti italijanske.


Da li živimo u ZOO vrtu

Film „Kupili smo Zoo-vrt“ reditelja Kamerona Kroua nije film o Srbiji, ma koliko nas naslov asocirao, zato što Srbija u prošlosti nije kupljena. Da je kupljena ne bismo se ponašali pre njoj kao da smo je dobili za džabe.


Ima li pilota u avionu?


Gledamo fotografiju plivača Čavića sa kapetanima Jata iz pilotske kabine. Srećom da postoji automatski pilot, inače bi se putnicima digla kosa na glavi.


Niko nije večan ni socijalizam ni kapitalizam

Prvo postojeći socijalizam nije moga da se održi. Onda smo mislili da će postojeći kapitalizam da se održi. Za to vreme smo shvatili da jedino može da se održi čovek na kome se vrši socijalističko-kapitalistički eksperimenti.


Svi ste isti kada plaćate

Muzičaru Bregoviću su dva političara, Dodik i Čeda simpatični. Pevao bi i svirao i jednom i drugom kada bi platili.
Da su dali pare Istraživačkoj stranici u Petnici sebi su mogli da dodele orden - Kompjuter biblioteka

No comments: