Saturday, November 26, 2011

U Srbiji se rađaju džinovi, zato se rađa manje dece

Lepa i pamenta i još skromna


Kada lepa i pametna žena koja peva džez kaže da je neskromnost iritira, šta ostaje onima koji nisu ni lepi ni pamentni? Pa da budu iritirani čak i ovakvom izjavom.


Vreme brzo teče u Srbiji kada voda iznenada dođe


One koji su se jutro probudili na Čukarici, jutros su dočekale slavine bez vode. Javljeno je da će voda da dođe u 17 časova, a ona je stigla pre vremena, oko podne. U Vodovodu izgleda rade Supermeni, jer kada je moja supruga Zoe otvorila slavinu i ugledala kako vode teče, rekla je: "Kako vreme brzo teče. Već je 5, a ja ni ručak nisam spremila."


U Srbiji se rađa manje dece, ali se rađaju džinovi


U Srbiji se rađa sve manje dece, ali se, takođe, rodio u jednom gradu dečak težak 6,1 kg, u drugom gradu se rodile trojke. Ako obaramo crne rekorde, dobro je da u nečemu budemo sjajni.





Nema veze ni koliko godina imaš, ni koliko si visok ni težak, ali kako kažu na Vukajliji, ostaćeš dete u Srbiji sve dok su ti roditelji živi.

VUKAJLIJA

Pretnje političaru, ali bez lekture


Neko je uputio pretnju poštom jednom političaru. Em je pogrešio u imenu političara, jer mu je tepao, a ne tepa se onom koga mrziš. Em je pogrešio broj pošte Beograda, nije 1000. PTT je trebalo da vrati pošiljaocu pismo da ispravi greške. Možda pošiljalac i nije ni mislio da tog političara, a možda je se u međuvremenu i predomislio.


Prosvetari jubilarci, ali i oni koji obećavaju su jubilarci


Prosvetari će dobiti jubilarne nagrade. Jubilarni dogovor za dobijanje jubilarnih nagrada. Srbija je zemlja jubileja.


KO to baca smeće kroz prozor?


Užičani bacaju smeće kroz prozor. To što je u vašem kraju neko bacio smeće kroz prozor ne znači da je Užičanin, ili da Užičani mogu tako daleko da dobace. Znači da su bacači samo pravilno raspoređeni.


Ceca je veoma poznata još po nečemu


Poznata pevačica postaće poznata još po nečemu: Lepo krije narukvicu koju nisi na članku noge. Još lepše krije imovinu muža.

No comments: