Tuesday, November 29, 2011

Praskozorje, knjiga, film, venčanica i još mnogo toga - Kompjuter biblioteka



Praskozorje, knjiga, film, venčanica i još mnogo toga - Kompjuter biblioteka

REFOTO magazin broj 87 za decembar 2011. je u prodaji - Kompjuter biblioteka



REFOTO magazin broj 87 za decembar 2011. je u prodaji - Kompjuter biblioteka

Saturday, November 26, 2011

Preminuo Ivo Eterović rođen u Kraljevini Jugoslaviji - Kompjuter biblioteka

Preminuo Ivo Eterović rođen u Kraljevini Jugoslaviji - Kompjuter biblioteka

U Srbiji se rađaju džinovi, zato se rađa manje dece

Lepa i pamenta i još skromna


Kada lepa i pametna žena koja peva džez kaže da je neskromnost iritira, šta ostaje onima koji nisu ni lepi ni pamentni? Pa da budu iritirani čak i ovakvom izjavom.


Vreme brzo teče u Srbiji kada voda iznenada dođe


One koji su se jutro probudili na Čukarici, jutros su dočekale slavine bez vode. Javljeno je da će voda da dođe u 17 časova, a ona je stigla pre vremena, oko podne. U Vodovodu izgleda rade Supermeni, jer kada je moja supruga Zoe otvorila slavinu i ugledala kako vode teče, rekla je: "Kako vreme brzo teče. Već je 5, a ja ni ručak nisam spremila."


U Srbiji se rađa manje dece, ali se rađaju džinovi


U Srbiji se rađa sve manje dece, ali se, takođe, rodio u jednom gradu dečak težak 6,1 kg, u drugom gradu se rodile trojke. Ako obaramo crne rekorde, dobro je da u nečemu budemo sjajni.





Nema veze ni koliko godina imaš, ni koliko si visok ni težak, ali kako kažu na Vukajliji, ostaćeš dete u Srbiji sve dok su ti roditelji živi.

VUKAJLIJA

Pretnje političaru, ali bez lekture


Neko je uputio pretnju poštom jednom političaru. Em je pogrešio u imenu političara, jer mu je tepao, a ne tepa se onom koga mrziš. Em je pogrešio broj pošte Beograda, nije 1000. PTT je trebalo da vrati pošiljaocu pismo da ispravi greške. Možda pošiljalac i nije ni mislio da tog političara, a možda je se u međuvremenu i predomislio.


Prosvetari jubilarci, ali i oni koji obećavaju su jubilarci


Prosvetari će dobiti jubilarne nagrade. Jubilarni dogovor za dobijanje jubilarnih nagrada. Srbija je zemlja jubileja.


KO to baca smeće kroz prozor?


Užičani bacaju smeće kroz prozor. To što je u vašem kraju neko bacio smeće kroz prozor ne znači da je Užičanin, ili da Užičani mogu tako daleko da dobace. Znači da su bacači samo pravilno raspoređeni.


Ceca je veoma poznata još po nečemu


Poznata pevačica postaće poznata još po nečemu: Lepo krije narukvicu koju nisi na članku noge. Još lepše krije imovinu muža.

Saturday, November 19, 2011

Ivar ili ajvar je nešto što je naše, a i nije naše

Gde ste vi obrazovali, kod kuće ili u školi?


Nešto mi tu nije jasno. Nekada su deca odlazila u školu, bliže ili dalje od kuće. Sada, po novom Zakonu, učenje na daljinu će se obavljati kod kuće. Roditelji će to još morati da plaćaju. Znači da smo u obrazovanju otišli toliko daleko da smo se vratili kući.


Da li je 3 veče od 200+


Srbi u Hrvatskoj žele više od tri predstavnika. I u Srbiji bi Srbi želeli tri prava predstavnika. Tri koja će da predstavljaju one koji su ih birali.


Imamo ajvar ako nemamo stav


Visoki predstavnik Vlade odlazi u inostranstvo bez stava Vlade koja ga šalje. Moraće, umesto toga, u svoje kofere da stavi kajmak, ajvar, rakiju. Ako nemamo stav, imamo ono po čemu mogu da nas cene.




LINK

Aerodromi širom Srbije


Zahvaljujući magli, stranci koji avionom dolaze u Srbiju mogu da upoznaju i druga mesta, sem Beograda. Aerodrome bi zato trebalo napraviti u svakom mestu gde avion može da sleti, da bi nas stranci bolje upoznali.

Friday, November 18, 2011

Šta svetli u mraku kada muškarac i žena vode ljubav?

Plate


Plate dogodine veće za samo 2.200 dinara, a penzije za 1.200. Najbolje bi bilo da sledeću godinu preskočimo. Ne bi nam bila prva koju smo uzalud potrošili.


Ženski svetleći orgazam


Tokom orgazma ženski mozak "svetli". I zato žene vole da vode ljubav u mraku, da bi sijale muškarcu koji ih voli.




Nevenčana, pa venčana


Jedan muškarac je nevenčanu suprugu udarao čekićem. To nije smeo da radi jer ona nije njegova supruga. Šta bi se desilo da je udarao venčanu suprugu. Ništa, naročito suprugu.


Da li ćemo voziti levom stranom

Predsednik Tadić je u Londonu dao veliku izjavu o kosovskoj i evropskoj politici. Srbija ima sve šanse da postane ostrvska zemlja u sred Evrope, ali bez mora.


Azilanti neće videti more


Vlada azilante seli u Požarevac. Dragi azilanti, dosta je bilo banjanja. Ali, ne brinite, imamo mi i
planine. Samo nam je žao što ne možemo da vam obazbedimo morsku obalu.

Thursday, November 17, 2011

Kud vodi ovaj most koji nikud ne vodi?

Staljin je otišao, ali su ostali klonovi


Ruski funkcioner Srbima s Kosova nudi život u Sibiru. Gospodin Rus je izgleda rod Staljinu.


Valjevo je dobilo most


Valjevci dobili most koji ne vodi nikuda. Ko kaže da ne vodi? Vodi do investitora i građevinske firme koja ga je gradila.


Zakon o finansiranju zataškavanja


Zbog nepoštovanja Zakona o finansiranju strana, SNS, LDP i URS čeka kazna do 2 miliona dinara. Bilo bi dobro da kaznu odluže u kućnom pritvoru, samo da se više ne pojavljuju u javnosti.


Političari nikada neće biti u pedofilskom lancu


Zašto nema političara u pedofilijskom lancu? Političari vole da se obraćaju samo onima od kojih mogu da dobiju glas na izborima. Znači, samo punoletnima.


Najlepše brdašce u Vojvodini


Koje je brdašce najlepše u Vojvodini ovih dana? Stomak Severinin.


Kćeri, sine moj


Sin pevačice Šer dolazi u Srbiju da ugradi penis. Ovo je dokaz da se sve ne dobija rođenjem. Nešto morate i sami da uradite do bi vam bilo bolje.



Pedofilski lanac


svestenik i advokat su u lancu pedofila. lepo drustvo. mogu da traze oprost i od boga i pravosudnih organa.

Wednesday, November 16, 2011

Pušenje je zdravo, sem kad nije

Tolerancija nije moje ime


Danas se obeležava Međunarodni dan tolerancije. Svi koji su netolerantni mogu da ostanu kod kuće, naročito ako su ukućani odsutni.


Pušenje će sledeće godine biti proterano iz kafana i kafića


Ministarstvo zdravlja se prema pušenju samo u kafanama odnosi kao i prema vakcinama. Ako hoćete da budete zdravi vakcinišite se. A, ako se ne vakcinišete, bićete još zdraviji.


Mi se već vozimo u metrou, ali toga nismo svesni


Ugovor o izgradnji metroa biće potpisan u petak. Metro će biti otvoren u subotu. To je ono što znamo. Još da odredimo godinu kada pada subota, pa da nas voze, voze....


Uvek kada sa nekim porazgovaram, moram da idem na infektivno


Potpuno je u pravu Jovanović kada kaže de ne možemo u EU ujedajući večito jedni druge. Kada se ujedamo međusobno prvo moramo na infektivno, pa kod psihologa.


U matičnim knjigama piše da su Srbi i dalje na Kosovu


Srbija daje Prištini matične knjige. Za Prištinu su ovo neupotrebljive knjige jer u njima se nalazi preko 200000 onih koji više nisu na Kosovu.

Friday, November 11, 2011

Srbija u svemirskim stanicama

Aljaska je komšija Srbiji


Oluja, za koju su meteorolozi najavili da će biti „nezapamćene jačine“, zahvatila je zapadnu obalu Aljaske. Ako mislimo da je Aljaska daleko od nas, varamo se. Za neku godinu ćemo se uveriti da je u komšiluku.


Srbija u svemirskim stanicama


Predsednik Tadić je na Kopaoniku ponudio građanima iluziju nebeske Srbije. Ako nastavimo da gubimo teritoriju po teritoriju, jedino ćemo moći da se lociramo na nebu. U svemirskim stanicama.


Šećer se folira da je vredan


Šećer sporo stiže na rafove, stidljivo. Da je 200 dinara kilo, pojavio bi se svuda istog dana. Ovako, i šećeru je neprijatno što se prvo prodavao skupo, a sada mora za sitne pare. Nekako ga je stid.


Narodna banka Srbije uvela saučešće za stanove


Narodna banka ne želi da smanjuje učešće za stanove. Prema tome, učešće za stanove za većinu građana ostaje saučešće.

Monday, November 7, 2011

Kako ostati bez kupaćeg i prijatelja na Fejsbuku

FEJSBUK, KUPAĆI KOSTIMI I PRIJATELJI

Ne kačite slike u kupaćem na „Fejsbuk“ ako tražite prijatelje. Posle će vam biti kriv đavo kada ostanete i beć kupaćeg i prijatelja.

POBEDE SPORTISTA MENJAJU STATUS SRBIJE

Ana Ivanović je ponovo pobedila na Baliju, pa su joj domaćini obećali na poklon ostrvo. Srbija tako ima šanse da zahvaljujući uspesima sportista postane prva zemlja na svetu koja nema more, ali ima ostrva.



ZAPOSLENI I NEZAPOSLENI NA BOLOVANJU

Svakog dana na bolovanju više od 100.000 zaposlenih. Oni koji su nezaposleni i na birou jedino ne zavide zaposlenima koji su na bolovanju.

GOLA UKRAJINKA NE UZBUĐUJE VATIKAN

Pogledajte: Ukrajinka uhapšena jer je gola protestovala u Vatikanu. Ovo je totalni promašaj. Protest dečaka bi bio delotvorniji.

KORIDORI OD 10 PA NAVIŠE

Tadić danas obilazi Koridor 11. Kako napreduju radovi na koridorima upućuju na to da će ih Predsednik samo obilaziti, jer da su završeni on bi se njima vozio.

Saturday, November 5, 2011

Mostovi nas spajaju, ali novčanici nikada

POVERLJIVA DOKUMENTA U ĐUBRETU

Službenik britanske vlade bacio u đubre poverljiva dokumenta. Za razliku od naših iz vlade koji đubre ubace u dokumenta, a onda ih proglase za državnu tajnu.

VLADA KOJA KRIJE, ALI I POKAZUJE

Šta sve Vlada krije od građana, pitanje je sad. Meni to nije problem, jer je gore ono što pokazuju.

DINOSAURUSI NISU IZUMRLI, SAMO SU PROMENILI FORMU POJAVLJIVANJA

Koliko verujemo našim političarima? Čuli smo da se produžava izložba dinosaurusa na Ušću, ali ona nije jedina koja se produžava. Na političkoj sceni ćemo i dalje verovati političkim dinosaurusima da mogu da nas izvuku iz krize.

UGRAĐIVANJE U BUDUĆNOST NA TERET SADAŠNJOSTI

Cena mosta kod Beške biće veća od početne. Naravno, jer se ugradilo mnogo više betona, gvožđa, asfalta i ostalih znanih i neznanih ugrađivanja.

KO STE VI KOJIMA MI VALJAMO

U Banji Koviljači će sutra biti održan protestni skup građana zbog nekontrolisanog priliva ilegalnih imigranata u to turističko mesto. Mi bismo da razvijamo turizam, a ne azilizam.

MATEMATIKA SA JEDNOM NEPOZNATOM

Matematika današnjice: Kako da uživate vi i bolja polovina u Beču, ako aranžman košta 99 evra, a imate samo toliko. Pošaljete suprugu samu u Beč, pa uživate i vi kod kuće i ona u Beču.

Friday, November 4, 2011

Sta ima novo na asteroidu

100000 cigareta

U akciji MUP-a je zaplenjeno 100.000 cigareta. Policajci koji su izbrojali cigarete su dobili nagradno.

Ženska ruka mije Beograd, malo sutra

Žene uspešno vode gradove. Kada će Beograd da vodi neka žena? Onda kada muškarac koji bude na vlasti promeni pol.

Kada hotel slavi rođendan na Fejsbuku

Hotel Albo Bor danas slavi rođendan. Čestitamo rođendan svim sobama i spratovima, stolicama i stolovima, stepenicama.

Ejmi je pred majkom bila čistunica

Ejmi Vajnhaus nikada nije pila pred majkom, ali je zato pila pred prijateljima, neprijateljima, policajcima, spremačicama, vodoinstalaterima, psom, dečkom, odžačarima, vozačima kamiona.......

Parada ponosa ili parada po nosu

Cenjeni gospodin Vlajčić za domaći film "Parada" piše: Obavezna lektira. Problem je samo u tome što oni koji odlučuju o lektiri vole "Parade koje neće da ih udare po nosu".

Da li je zdravo gledati kozji sir?

Dženifer Aniston muze kozu u novom filmu. Neko će film gledati zbog Genifer, a neko zato što je kozje mleko veoma zdravo. Mada je kozje mleko zdravo samo kada se pije, a ne gleda.

Ko će da se zakači na asteroid?

Veliki asteroid proći će u utorak pored Zemlje. Ko kuka da mu na Zemlji nije lepo, može da se zakači za asteroid i ode. Ako mu na asteroidu bude dobro biće dobro i nama koji smo ostali na Zemlji bez njegove kuknjave.

Bojkot je uspeo, pevač peva

Dino Merlin bezbedno stigao u Beograd. Bojkot koncerta je u potpunosti uspeo, od 7 miliona građana Srbije na koncerte će doći samo 60.000.

Trgovac vojnom opremom stranački lider

Trgovac vojnom opremom Mile Dragić napravio stranku. Pretpostavljam da se donacije ne primaju u puškama i bombama.